پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه

بهادری‌جهرمی: تلاش ۸۰ ساله غرب برای فراموشی جنایات رژیم صهیونیستی به باد رفته است

سخنگوی دولت گفت: رژیم صهیونیستی بعد از ۸۰ سال که کوشیدند جهانیان این غصب و جنایات را فراموش کنند، امروز با طوفان الاقصی غبارها کنار رفت و همگان فهمیدند که حق با کیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت صبح امروز در همایش دانش‌آموزی «من دادخواه توام» که به‌مناسبت روز جهانی کودکان و در حمایت از کودکان غزه، در مجموعه سرچشمه تهران برگزار شد، طی سخنانی ضمن تبریک ولادت حضرت زینب کبری(س) بیان کرد: رژیم صهیونیستی با کمک آمریکا و انگلیس در 80 سال اخیر تلاش کرد که جهانیان فراموش کنند که آن‌ها سرزمین فلسطین را غصب کرده‌اند.

 

وی افزود: این جنگ 80 سال ادامه دارد و عملیات طوفان الاقصی این خاطره 80 ساله را در ذهن جهانیان زنده کرد که رژیم صهیونیستی غاصب و قاتل است؛ علیرغم اینکه این رژیم در این سال‌ها کوشید تا مردم دنیا این جنایات و کشتارها را فراموش کنند.

 

سخنگوی دولت عنوان کرد: رژیم صهیونیستی بعد از 80 سال که کوشیدند جهانیان این غصب و جنایات را فراموش کنند، امروز با طوفان الاقصی غبارها کنار رفت و همگان فهمیدند که حق با کیست. امروز مردم جهان در هر کشوری بر خلاف تمام هزینه‌های برخی دولت‌ها که حامی صهیونیست‌ها هستند، به خیابان‌ها آمده و می‌گویند که به مردم فلسطین ظلم شده است.

 

بهادری‌جهرمی گفت: اگر امروز موشک آمریکایی و انگلیسی بر سر مردم فلسطینی، خانه، مدرسه و بیمارستان فلسطینیان می‌افتد، این موشک را همان کسی ساخته که سالیان سال است می‌خواهد اذهان را از درک حقیقت منحرف کند. عده‌ای نمی‌خواهند انسان و انسانیت زنده بماند؛ آن‌ها مخالف انسان هستند و اگر بتوانند انسانیت را از بین می‌برند.

 

وی افزود: حضور نخست‌وزیر انگلیس و رئیس‌جمهور آمریکا در مناطق اشغالی و اهدای موشک به رژیم صهیونیستی برای کشتار مردم غزه، تشویق این رژیم برای جنایت است، همین‌ها در رسانه‌های‌شان هم می‌کوشند تا فطرت پاک و حق‌طلبی خاموش شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار